Castigă fotografierea gratuită a unui eveniment !

Ce ?

Se oferă gratuit fotografierea a două evenimente importante pentru voi : nuntă, botez, etc. În functie de eveniment veți beneficia și de ședințe pre/post eveniment. Este posibil să vă putem oferi gratis și filmarea evenimentului în funcție de data la care va avea loc evenimentul, însă nu vă putem promite. După procesare veți primi de la noi două exemplare cu materialele pe DVD, exact ca orice client al nostru. Orice serviciu suplimentar este opțional și se negociază.

Unde ?

Noi putem veni oriunde cu mare plăcere, ne place să călătorim. Venim fără costuri suplimentare în județele Galați, Brăila și Focșani, iar în București venim dacă ne asigurați transportul, de cazare ne descurcăm noi. În restul țării venim numai dacă ne asigurați transportul si cazarea.

Când ?

Concursul se desfășoară pentru fotografierea evenimentelor din două perioade :

  • 1 iulie – 8 august (exclus 17,18,24 iulie)
  • 9 august – 12 septembrie.

De ce ?

În primul rând de plăcere. În același timp, trebuie să spunem că nu iți poți face un portofoliu lucrând pentru alții. Astfel toată lumea va fi în avantaj. Caștigătorii vor face o economie binevenită în aceste momente iar noi ne vom construi un portofoliu numai al nostru.

Cum ?

Trebuie să ne dai follow pe twitter (contul nostru este @artandcolor_ro) și să scrii un mesaj în funcție de perioada în care se încadrează data evenimentului. Mesajul trebuie scris exact cum apare aici. Tragerea la sorți va fi făcută prin serviciul tweetaways, în cursul zilei de 1 iulie.

Pentru a participa la tragerea la sorți pt. un eveniment ce are loc  în perioada 1 iulie – 8 august (exclus 17,18,24 iulie) trebuie să dai urmatorul tweet :

  • Fotograf gratis la nunta ta (sau la alt eveniment). Detalii la http://bit.ly/c159Hk

Pentru a participa la tragerea la sorți pt. un eveniment ce are loc  in perioada 9 august-12 septembrie trebuie să dai urmatorul tweet :

  • Venim să-ți fotografiem gratis nunta (sau alt eveniment). Detalii la http://bit.ly/c159Hk

Cei care vor sa ne dea o mână de ajutor o pot face dând un tweet de genul :

  • Fotograf gratis la nunta ta (sau la alt eveniment). Detalii la http://bit.ly/c159Hk. Pls RT !

Așteptăm intrebările și comentariile voastre.