Maratonul Portretelor ediţia a II-a

Prima ediţie a fost pentru mine un adevărat succes. Îmi propusesem să fotografiez în jur de 100 de persoane, dar am avut ocazia să fotografiez aproape 150. Şi feedback-ul a fost încurajator.
Aşa că am pus la cale ediţia a II-a, ediţie dedicată Valentine’s Day. Pe 11 şi 12 februarie vă aştept să veniţi la Casa Veche Pub (lângă Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi), între orele 12 şi 20.
Pentru că este o ediţie dedicată Valentine’s Day, vă aştept însoţiţi de persoana iubită. Cei care vin fără sunt liberi să se cupleze la faţa locului, desigur!
Nu vă voi răpi prea mult timp. Totul ar trebui să dureze mai puţin de 5 minute, asta dacă nu cumva mai sunt şi alte persoane care aşteaptă. Ca şi data trecută, totul este absolut gratuit, cadou din partea mea pentru voi cu ocazia acestei zile. Motiv pentru care voi face tot ce pot ca să le primiţi de Valentine’s Day.
Nu vreau să vă dau toate detaliile, însă nu aş rata evenimentul. Vă asigur că fotografia va fi cel puţin deosebită, asta şi datorită unui „ingredient” surpriză.
Aşadar, vă aştept !