Diana

click pt. fotografii
Pe Diana am cunoscut-o la Balul Bobocilor de la Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Galaţi. Sincer să fiu am rămas plăcut impresionat de ea încă din primele minute ale şedinţei. A pozat ca un model cu experienţă, cu o naturaleţe incredibilă, de parcă şi-ar fi petrecut o bună parte din viaţă în studiouri foto. După ce am ajuns acasă şi am descărcat fotografiile, am rămas uimit de câte cadre reuşite făcusem împreună.
Este minunat să vezi că avem asemenea talente în zonă. Evident, talentul nu e de ajuns pt. a avea succes. Dar, acompaniat de multă muncă, te poate duce rapid pe culmi nebănuite. Eu sper ca Diana să nu-şi irosească talentul pe care-l are şi să încerce să intre în lumea modellingului.
Desigur, ca şi în afară însă, există în acest moment în România multe „agenţii” care pt. ceva sume de bani îţi vând vise. Sub diferite pretexte vor încasa acele sume iar „cariera în modelling” se va lăsa aşteptată.

Pe 19 ianuarie 2013, eu şi cu un vechi prieten vom efectua un casting pt. a porni o nouă agenţie de modele. Una aşa cum ar trebui să fie, ca la carte. Detalii despre eveniment găsiţi aici.

În continuare, fotografiile cu Diana: