Oana & Paul

click pt. fotografii
Cred că dacă ar exista o statistică, am descoperi că în România majoritatea oamenilor apelează la un fotograf profesionist doar atunci când se căsătoresc sau îşi botează copilul. De fapt, nu cred că îmi asum vreun risc dacă spun că acest procent este de peste 90%. Bineînţeles, în această ecuaţie nu intră clienţii de fotografie comercială, de orice natură ar fi ea.
Având în vedere acest aspect, vă puteţi da seama că şi satisfacţia e mare când văd pe zi ce trece un interes din ce în ce mai mare pentru şedinţe foto profesionale. Oamenii învaţă încet, uneori din greşeli, că o şedinţă foto profesională înseamnă mai mult decât un aparat foto profesional, sau semi-profesional. Fotografia a cunoscut o explozie în ultimii ani, datorită implementării camerelor foto în telefoane şi alte gadgeturi. Deşi teoretic toată lumea işi poate face poze acum fără ajutorul nimănui, până la urmă cred că diferenţa între o simplă poză şi o fotografie realizată în cadrul unei şedinţe foto profesionale se poate vedea din ce în ce mai bine.
Oana a apelat la mine pentru o şedinţă foto şi am fost foarte încântat să colaborez cu ea şi cu prietenul ei. Spun asta pentru că pe parcusul şedinţei am purtat şi câteva discuţii interesante, având în vedere că ea este de profesie psiholog. Mi-a confirmat astfel că şi fotografia este o metodă de terapie, şi chiar am discutat despre asemănările profesiilor noastre.
Îi urez încă odată „La mulţi ani” şi mult succes pe viitor.