Daniela & Dragoş

Pot să spun cu mâna pe inimă că Santorini este o insulă fermecătoare, plină de romantism şi culoare. O nuntă aici va fi cu siguranţă de neuitat, atât pentru participanţi cât şi pentru fotograf.

Am fotografiat nunţi în multe locaţii, atât în ţară cât şi în afara ei, însă nici o altă destinaţie nu a fost atât de ofertantă precum Santorini. Santorini te uimeşte la orice pas, de la labirintul micilor străduţe pietruite la vulcanul activ, de la senzaţionala privelişte cu clădiri albe şi acoperişuri albastre la celebrul apus. Pentru că da, apusul din Santorini este senzaţional.

Daniela şi Dragoş au ales această locaţie fiind insipiraţi de naşii lor şi sunt convins că nu vor uita niciodată această minunată zi a nunţii lor. Nunta a început la Andronis Boutique Hotel, unde cei doi miri s-au pregătit. A urmat apoi o sesiune foto în Oia, cununia civilă în Imerovigli şi apoi recepţia la Aris Caves, în Oia.

Vă las în continuare în compania câtorva cadre de la acest minunat eveniment. Ce locaţie de nuntă credeţi că ar putea concura cu Santorini? Puteţi răspunde în comentarii!