Despre

IMG_8092-001Nu am bănuit niciodată că fotografia îmi poate oferi atât de multe satisfacţii. La mine pasiunea a apărut pe măsură ce desluşeam tainele fotografiei. Primele şedinţe foto au înrădăcinat-o în sufletul meu pentru totdeauna.
Nu m-am oprit la un singur tip de fotografie, însă prefer să fotografiez oameni.  În cazul ședințelor foto  (nuntă / fashion / portret / glamour) îmi place să socializez cu subiectul pt. a-l cunoaște mai bine iar în cazul evenimentelor încerc să reproduc atmosfera din acel loc fără să intervin.
Faptul că nu m-am oprit la un singur tip de fotografie îmi aduce avantaje. Fotografia nightlife m-a forţat să „văd” lumina ambientală și să mă folosesc de ea la maxim. Evident, această experiență m-a ajutat în nenumărate rânduri când lumina ambientală nu era la un nivel suficient.
La fel, cunoștințele de editare necesare ședințelor foto fashion / glamour mi-au folosit și în cazul ședințelor foto realizate la nunți.

Cel mai frumos lucru în fotografie este că niciodată nu termini de învățat. Întotdeauna va mai exista ceva de stăpânit și de experimentat. E ca și o călătorie pe care cel mai probabil nu o voi termina niciodată. Ești însă liber să faci câțiva pași alături de mine prin intermediul acestui site.

Îţi mulţumesc pentru faptul că îmi vizitezi pagina şi dacă te pot ajuta în vreun fel te rog să foloseşti pagina de Contact.