Maratonul Portretelor – Ediţia I

Click pt. fotografii Primul lucru pe care doresc să-l fac este să mulţumesc tuturor celor care au participat la eveniment. Fără voi, nu aş mai fi avut pe cine să fotografiez. Vă mulţumesc foarte mult! De asemenea trebuie să mulţumesc şi celor de la Promenada Mall Brăila şi de la Şapte Seri Galaţi-Brăila pentru asigurarea spaţiului necesar şi pentru promovare. Am reuşit să-mi împlinesc un vis. Căci doar un vis era acest eveniment cu câteva luni în urmă. Încet, încet, am reuşit să pun cap la cap toate “piesele”.

Cam ce a însemnat “Maratonul Portretelor” :

– 8 ore de fotografiere

– aproximativ 30 ore de editare

– alte câteva ore pentru promovare

A fost destul de obositor, ştiam că toată lumea aşteaptă portretele şi nu mi-am permis să încetinesc ritmul ! Judecând însă după feedbackul primit pe facebook se pare că a meritat. Şi s-a meritat din mai multe motive. Au venit persoane care îşi anunţaseră prezenţa pe facebook, însă au venit şi simpli trecători. Mulţi au fost reticenţi şi nu înţelegeau practic utilitatea unui portret. Mă bucur că mulţi s-au lăsat convinşi,  pentru ca apoi să fie plăcut surprinşi de rezultat. Măcar câteva persoane au realizat până la urmă care este diferenţa dintre poze şi fotografii. Şi ştiu că mulţi nu vor rata următorul eveniment de genul acesta, pe care îl voi organiza anul viitor in februarie!

Pentru că sunt 149 de fotografii am ales să le public în forma unui slideshow. Dacă apăsaţi puteţi intra picasa, şi apoi le puteşi downloada. Vă mulţumesc şi aştept feedback !